IDUN Minerals
Ready Set Refresh Setting Spray

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
249 kr
249 kr
Variant : 100 ml
Beskrivelse

READY SET REFRESH. En all-in-one ultralett ansiktsmist som forbedrer, fikserer sminke og fukter huden med en «glowy» finish. IDUN Minerals Ready Set Refresh Setting Spray med sin vektløse formula får din makeup til å sitte lengre og gir en umiddelbar fuktighet og oppfriskende effekt. Beriket med glyserin som låser inn fukt i huden og niacinamide (3%) som forsterker hudbarrieren og øker huden elastisitet og formerer hudens utseende. Dette multifunksjonelle produktet holder huden din i balanse og kan også brukes som primer for å fukte huden før makeup, mellom ulike steg i din makeup rutine og som en avsluttende finish for å jevne ut, ta bort den pudrete looken og fikserer makeupen. Den smidige størrelsen på 100 ml gjør det enkelt å ta den med on the go, så hvorfor ikke ha en i baderomsskapet, en i vesken og en foran PCén for en fuktet og strålende følelse gjennom hele dagen. " IDUN Minerals Ready Set Refresh Setting Spray er vegansk, parfymefri og dermatologisk testet. Passer alle hudtyper. Flasken kan resirkuleres og er laget av 100% resirkulert PET. Pumpen og korken er laget av PP plast.

Tenk på miljøet og resirkuler din forpakning. Ta bort korken fra flasken og resirkuler så forpakningen ved å legge den plastsortering. Med Bowder-appen får du penger tilbake når du resirkulerer IDUN Minerals forpakninger.

Artikkelnummer: 108442
Ingredienser

Aqua / Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, PPG-26-Buteth 26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Arginine

Dosering og bruk

Bruk før du påfører din base makeup, mellom ulike steg i din makeup rutine eller som et avsluttende steg for å fukte huden gjennom dagen. Hold flasken ca 30 cm fra ansiktet og spray et jevnt lag. Hold øynene og munnen lukket. Om sprayen kommer i øynene, skyll nøye med vann.

Oppdag mer som Ready Set Refresh Setting Spray

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.