Csoaps
Home Cleaner

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
159 kr
159 kr
Variant : Figs & Blackcurrants 500 ml
Beskrivelse

C Husvask Fiken & Solbær

Denne hverdagshelten vasker skitne gulv og støvete flater som en hvit, unnskyld grønn tornado. Ta et dypt pust over bøtten før du begynner, da blir jobben kanskje enda greiere. Godt lukter det i hvert fall og etterlater ingen kjemiske skumle spor.

"Jeg syntes mynte, agurk og lavendel lukter mye bedre enn plastikkblomster og stoffer besteforeldrene mine klarte seg fint uten." - Caroline Heyerdahl 

C er vaskemidler som vasker hjemmet ditt trygt og effektivt, helt uten unødig kjemi. Produktfamilien har mange medlemmer, er utviklet i Norge og er garantert uten gufne greier, men lukter himmelsk.

Ingredienser:
Over 30%: anioniske overflateaktive stoffer.
Under 5%: ikke-ioniske overflateaktive stoffer, salt, sitronsyre, melkesyre, naturlig parfyme/parfum.

Allergen
lavendel: linalool
agurk&mynte: linalool 
sitron&ingefær: citral, limonene, linalool, geraniol
fiken&solbær: ingen
furuskog: limonene

C er en norsk gjeng vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hud og hår. C ble til fordi Caroline Heyerdahl ønsket seg såpe som var like god, eller bedre, enn det som sto i butikkhyllene. Serien skulle være super effektiv, uten unødvendige kjemikalier eller tilsetningsstoffer og skulle tåle å stå fremme på kjøkkenbenken og på badet ditt. Kan ikke såpe være trygt, grønt og kanskje til og med litt skjønt?

Artikkelnummer: 91192

Oppdag mer som Home Cleaner

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.