Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
189 kr
189 kr
Variant : Bouquet Blanc 100 ml
Passer sammen med
Victor Vaissier
220 g
Beskrivelse

Den herlige duftpinnen Bouquet Blanc inneholder en duftbærende olje som er fremstilt med nyanser av nyplukket jasmin og hvit orkidé. For en mer intensiv duftopplevelse anbefales bruk av alle fem duftpinner og vend dem med jevne mellomrom. Inneholder to ulike valgfrie lokk (kobber eller sølv) for å matche fargen på din øvrige innredning. Gir ca. 8-10 uker god duft til ditt rom avhengig av antall brukte duftpinner.

Artikkelnummer: 114559
Ingredienser

Dipropylene glycol, alpha-Hexylcinnamaldehyde, Phenethyl alcohol, Alpha-Terpineol, Benzyl acetate, Ligustral, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, Hexyl salicylate, Methyl 2-(methylamino)benzoate, Lemon oil. May produce an allergic reaction.

Dosering og bruk

BRUK: Fjern den indre plasthetten og sett forsiktig 2-3 pinner inn i diffusorflasken. Pinnene absorberer oljen og slipper duften ut i luften. Av og til snur du pinnene og / eller legger til flere pinner for en mer intens duft. Merk! For å forlenge diffusorens levetid, begrense antall pinner som brukes om gangen. Sprederen varer 8-12 uker. SIKKERHETSINFORMASJON: Les den varseletiketten som kan åpnes på baksiden av glasset før bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr. Personer som er følsomme for parfyme, bør være forsiktige når de bruker produktene. Ikke tenn pinnene!

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.