Anastasia Beverly Hills

Den største trenden innen makeup nå for tiden er øyenbrynene. Trenden kommer selvsagt fra USA og er nå i ferd med å ta seg inn i Europa og Asia. Øyenbrynene er enhver persons viktigste ansiktstrekk. I tillegg til å ha en funksjonell betydning, så er øyenbrynene også det mest uttrykksfulle i ansiktet, og kan endre utseendet dramatisk uten kosmetisk kirurgi. Perfekt formede og fargede øyenbryn er den enkleste og beste veien til en rask og effektiv ansiktsløftning.

Mange av dagens kvinner napper og styler sine øyenbryn på en salong, men det er viktig å vedlikeholde brynenes form hver dag mellom behandlingene. I Anastasias glamorøse kolleksjon finnes alle de produktene en kvinne trenger, for selv å kunne skape de perfekte brynene hver dag.

Om Anastasia
Anastasia Soare er internasjonalt kjent som "øyenbrynsguruen" eller som blant andre Oprah Winfrey refererer til som "dronningen av øyenbryn". Hun nyter en ikonaktig status blant Hollywoods elite av superstjerner. Noen av hennes faste kunder er Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Ritchie og Reese Witherspoon, for å nevne noen.

Filter