Biotherm

Biotherm er et fransk merke som er verdenskjent for sine effektive og friske hudpleieprodukter. Helt siden begynnelsen av 50-tallet har produktene deres vært basert på et konsentrert kildevann. Kildevannet som inneholder termisk plankton har stor effekt på huden og hjelper til både å styrke og beskytte det mot frie radikaler. Hos Eleven finner du den elskede Aquasource-serien, mykgjørende Lait Corporel Body Milk og effektiv Lait Corporel Deo Roll On.

Biotherm tilbyr noe for enhver smak, og produktene tilbyr et daglig skjønnhetsritual og en verden av følelser, basert på friske og myke teksturer. Ved regelmessig bruk kan du se at huden din blir synlig renere, sunnere og mer ungdommelig - dag etter dag!
Uansett hvilken hudtype, livsstil eller miljø du er i, har Biotherm produktene for deg.

I over femti år har merket gjort seg kjent over hele verden for sine fantastiske kroppsprodukter og effektiv hudpleie. Biotherms hudpleieprodukter er alle basert på Thermalplankton - et konsentrat av kildevann som styrker hudens forsvar mot frie radikaler og balanserer huden på nytt takket være overflod av sporstoffer, mineraler og proteiner. Dette er også grunnen til at merket har navnet det har, ettersom det kommer fra kombinasjonen av ordene Biolog og Thermal Plankton, som gjenspeiler hele ideen bak merket.

Hvorfor de opprinnelig begynte å bruke dette bestemte planktonet, var fordi de oppdaget hvilke gode resultater termovannet ga på huden, og deretter begynte å undersøke hvordan de kan ta dette videre for å lage hudpleieprodukter. Det første produktet som kom i serien var en håndkrem, som var en suksess. Dette produktet åpnet snart døren til flere populære og populære hudpleieprodukter. De siste årene har det også vært dufter som skal gi alle en viss type følelse, enten noe mer avslappende eller noe mer oppkvikkende, og også her, som hudpleie, er det en duft for alle.

 
Filter