Biotherm
Eco Set Holiday 22

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
249 kr
249 kr
Variant : 200ml x 75ml x 20ml
Kampanje

Kjøp Biotherm for 599 kr og få med gave!

Passer sammen med
Beskrivelse

Opplev Biotherms magiske produkter denne julen med et personlig kroppspleieritual som gjør huden din fantastisk hydrert.

La deg friste av:

Lait Corporel L'Original 200 ml:
Lait Corporel er en frisk og fuktighetsgivende bodylotion for alle hudtyper. Den fukter huden og absorberes raskt av huden uten å feste seg. Inneholder sitrusekstrakter og gjør huden myk og smidig. Forbedrer hudens elastisitet. Duften gir en herlig følelse av renhet og velvære.

Lait de Douche 75 ml:
Lait De Douche er en fuktighetsgivende dusjgelé for alle hudtyper. Den såpefrie formelen inneholder nærende oljer som beskytter tørr og sensitiv hud. Kroppen blir umiddelbart renset og myknet og sitrusessens gir huden en frisk duft.

Biomains 20 ml:
Biomains Hand Cream er en fuktighetsgivende og nærende håndkrem som pleier tørre hender og negler. Formelen holder hendene myke og glatte. Den vannavstøtende kremen inneholder Life Plankton™, som stammer fra de varme termiske kildene i de franske Pyreneene, og er kjent for sine beroligende egenskaper. Kremen inneholder også antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler. Duften er mild og behagelig. Kremen flekker ikke, absorberes raskt og etterlater hendene velstelte med en følelse av friskhet.

De tre produktene er kombinert i en Holiday Pouch. Perfekt som gave.

Artikkelnummer: 109155

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.