Mario Badescu

Mario Badescu er et vellrenommert hudpleiemerke fra New York og er mange kjendisers favoritt. I over 40 år har Mario Badescu vært kjent for sine utprøvde produkter, og spesielt for sine hudpleieprodukter mot akne/kviser, Rosacea og Couperose. Navnet Mario Badescu er kjent for sine personlige, naturlige hudpleieprodukter og behandlinger. De har alltid vært en av de mest respekterte navnene i bransjen.
Deres brukere består blant annet av mange modeller og folk i filmbransjen, som Kylie Jenner, Kim Kardashian, Heidi Klum, Jennifer Aniston, Mischa Barton, P. Diddy, Sharon Stone, Eva Longoria, Kate Moss, Lil 'Kim, Michael Douglas, Helena Christensen og mange, mange flere!

Mario Badescu Skin Care er stolte av å kunne tilby personlige, skreddersydde hudpleiebehandlingene og at de har mange signaturprodukter som fungerer på mange hudproblemer og hudtilstander, i tillegg til å gjøre huden så sunn og frisk. Ved å bruke enkle emballasjer kan Mario Badescu derfor tilby prisverdige produkter, de mener at emballasjen til produktene er ikke like viktig som produktene inne i dem. Dette gir muligheten til å fokusere på å levere et kvalitetsprodukt til en rimelig pris.

"Å lyse opp verden med våre velprøvde hudpleieprodukter og behandlinger, for å kunne gi kundene den vakre og sunne huden ethvert menneske har krav på." - Mario Badescu

Filter