Clinique
iD Clearing Jelly + Imperfections Set

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 94 kr

375 kr 469 kr

Du sparer 94 kr

375 kr 469 kr

Variant : 125 ml
Beskrivelse

En revolusjonerende tilpasset fuktighetskrem som gir fuktighet og behandler hudens største problemer slik du vil. Kombinerer en fuktighetsgivende base av Dramatically Different ™ Hydrating Clearing Jelly med Active Cartridge Concentrate for støt.

Dramatically Different ™ Hydrating Clearing Jelly gir 24 timers hydrering og arbeider målrettet mot feil. Lett oljefri gelformel som fukter, balanserer og synlig fjerner mangler. Fokuserer på problematisk og ujevn hud. Konsentrerte ingredienser i patronen bidrar til å synlig redusere uregelmessigheter, som ujevn struktur og rødhet, og eksfolierer for å holde fremtidige støt på plass. Ser du at det er litt plass igjen i bunnen av flasken? Her tilsettes det aktive konsentratet i patronen. Hudtyper: Tørr kombinasjon, kombinert fet, fet

Hovedingredienser:

Salisylsyre og glukosamin: Hjelper med å fjerne døde hudceller for fornyelse av huden på mobilnivå. Hjelper med å fjerne mangler og eksfolieringer synlig for å holde fremtidige mangler i sjakk. Hyaluronsyre og laktobaciller: Holder huden hydrert og hjelper med å opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere. Custom-Blend Chemistry Technology ™ isolerer de konsentrerte, aktive ingrediensene i patronen fra basen - og gir et optimalt resultat i hvert pumpetrykk ved å la deg blande til en perfekt dose aktive ingredienser og basere hver gang for en ultimate, skreddersydd opplevelse . Flasken er patentanmeldt i flere land.

Artikkelnummer: 89675

Oppdag mer som iD Clearing Jelly + Imperfections Set

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet