Q+A
Hyaluronic Acid Gel Cleanser

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr

97 kr Ord. pris 129 kr

-25% product.discountbadge

97 kr Ord. pris 129 kr

Variant : 125 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser fra Q+A er en mild ansiktsrens med hyaluronsyre som etterlater huden ren og hydrert. Hyaluronsyren har fuktighetsbindende egenskaper som hjelper huden med å holde seg næret og sunn.

Nøkkelingredienser
Hyaluronic Acid
Ikke la ordet 'syre' lure deg! Hyaluronsyre er en unik ingrediens som forynger, hydrerer og fremmer sunn hud. En viktig ingrediens i kampen mot fine linjer.

Coco Betaine
Coco Betaine er ansvarlig for herlig skum og har renseegenskaper som respekterer hudens oljebalanse. Det gjør også at tonere og serum blir jevne og glatte.

Aloe Vera
Aloe vera er rik på polysakkarider, et molekyl som hydrerer huden mens det skaper en beskyttende barriere fra sol og forurensende stoffer. Den høye konsentrasjonen av A og E vitaminer og mineraler, gjør denne ingrediensen til en kraftig hydrator. Aloe vera er kjent for sine beroligende egenskaper.

Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser passer for alle hudtyper.
94,8% naturlige ingredienser, vegansk, uten alkohol og uten parfyme.

Hvordan?
Massér inn på våt hud for å rengjøre. Skyll huden ren. Brukes morgen og kveld.

Artikkelnummer: 102283
Ingredienser

Aqua (Water), Coco-Betaine, Glycerin, Propanediol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine.

Oppdag mer som Hyaluronic Acid Gel Cleanser

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.