Foreo
ESPADA

(2 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 292 kr

1167 kr 1459 kr

Du sparer 292 kr

1167 kr 1459 kr

Variant : Cobalt Blue
Beskrivelse

FOREO presenterer ESPADA ™, et revolusjonerende verktøy når det gjelder å takle flekker og kviser. ESPADA ™ bruker blå LED-lys sammen med vibrerende T-Sonic ™ -teknologi som angriper kviser med utrolig presisjon og bidrar til å forhindre kviser / flekker / hudormer ved kilden for en klarere og friskere hud, med en behandling som går effektivt og raskt uten å forårsake unødvendig irritasjon til huden i prosessen.

 

Terapi gjennom blått LED-lys betyr at energien fra lyset går ned i porene og har en bakteriedrepende effekt på Propionibacterium Acnes, den spesifikke bakterien som forårsaker kviser. Kombinasjonen med ESPADAs unike T-Sonic-pulsasjoner hjelper LED-lyset til å trenge dypere inn i huden for en forbedret effekt. Behandlingen er helt smertefri og enkel å utføre.

 

Den øvre delen av ESPADA ™ er dekket av en bakteriebestandig silikon som forhindrer spredning av kvisebakterier mens den er skånsom mot følsomme områder. Det er behagelig å holde og har et raskt tørkende, ikke-porøst eksteriør bare for å forhindre bakterievekst.

 

Utviklet for å forebygge og redusere kviser / flekker / flekker

 

Skånsom og effektiv

 

Kombinerer blått LED-lys og T-Sonic-pulsasjoner for maksimal kraft

 

Bakteriedrepende

 

Fleksibel og enkel å bruke

 

2 års garanti

 

10 års kvalitetsgaranti

 

Korte fakta om kviser

 

Når bakterier og døde hudceller akkumuleres i porene, kan det oppstå rødhet og betennelse som kan resultere i et uønsket utbrudd som du vil bli kvitt så raskt som mulig. Disse utslettene og flekkene kan være vanskelige å dekke med sminke, og mange behandlinger kan ha bivirkninger som kan irritere huden. Det som er bra med ESPADA er at det hjelper til med å redusere og forhindre utbruddet selv før det får sjansen til å nå hudoverflaten.

 

Hovedårsakene til kviser og flekker er genetikk, stress, diett, hormonell ubalanse, medisin og skjønnhetsrutine.

 

Bruk

 

Rens ansiktet fra sminke og urenheter. ESPADAs blå LED-lys er mest effektivt på renset og tørr hud. Trykk på knappen for å starte produktet og pek det mot problemområdet, med sikte på det lille røde lyset.

 

LED-lys og T-Sonic-pulsasjoner aktiveres når produktet kommer i kontakt med huden. Hold apparatet over problemområdet i 30 sekunder. Etter at timeren har indikert at det har gått 30 sekunder, gjenta opptil 4 ganger eller flytt apparatet til et nytt område du vil ta vare på.

 

Under / etter bruk kan du føle at huden føles varm, og det kan oppstå midlertidig rødhet innen 24 timer. Selv om det kan forekomme en midlertidig endring i hudtonen, vil den vare i mer enn 24 timer, slutte å bruke ESPADA ™

 

Merk at til tross for kliniske studier, er resultatene forskjellige fra person til person.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet