FOREO

Oppdater hudpleierutinen din med innovasjon fra FOREO

FOREO er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2013 med mål om å revolusjonere skjønnhetsverdenen. FOREOs produkter er skreddersydd for å oppfylle samtlige behovinnen avansert hudpleie. Produktene har vunnet over 200 priser i kategoriene skjønnhet, innovativ design og teknologi, noe som raskt har gjort dem populære verden over. I dag finnes FOREO i 86 land.

Alle produktene er fremstilt av ultra-hygienisk silikon – et mykt, ikke-porøst materiale som bakterier ikke trives i. Uansett etnisitet, alder eller hudtype har FOREO noe som passer for deg.

LUNA-serien er en av FOREOs smarteste innovasjoner og gjør den daglige rengjøringsrutinen din enda mer effektiv. På bare ett minutt blir huden og porene mye renere og klarere takket
være LUNAs T-Sonic-pulseringer som arbeider i dybden og fjerner smuss, sminkerester og overflødig olje. De øker dessuten hudens evne til å absorbere hudpleieprodukter du påfører etterpå.

Alle FOREOs produkter er vanntette. De har lang batteritid og en lekker, smart design. Dessuten kan de kombineres med favorittproduktene dine og brukes daglig.
FOREO er en egen kategori som tør å utfordre tradisjonell hudpleie med smarte funksjoner og raske måter å oppnå langsiktige resultater på. Alle nye produkter fra FOREO er app-styrte. Det
innebærer at du via Bluetooth enkelt kan synkronisere enheten din med appen og velge mellom ulike programmer og alternativer.

FOREO LUNA - FOREOs ansiktsbørster er tilgjengelige i flere forskjellige modeller for forskjellige hudtyper og behov. Mest kjent er den prisbelønte LUNA-serien, som har forskjellige modeller.
FOREO LUNA mini 3 - LUNA mini 3 har ekstra myke silikonknopper som gir skånsom rensing og ansiktsmassasje. Den er liten i størrelse, slik at du enkelt kan ta den med deg på turen eller legge den i treningsbagen din. Mini 3 har lengre silikonpigger som går dypere inn i huden enn alle tidligere LUNA mini-modeller for å gjøre huden renere raskere. I tillegg har den en Glow Boost-modus som renser huden din og gir en glød på bare 30 sekunder
FOREO LUNA 3 - er den mest skånsomme av FOREOs børster og har 30% mykere silikonoverflate enn tidligere modeller. I tillegg til rengjøringsfunksjonen har den også en massasjeside som virker anti-aldring med milde pulsasjoner som reduserer tegn på aldring. LUNA 3 og LUNA 2 er de største børstene.
FOREO LUNA 2 - Akkurat som LUNA 3, er dette den største børsten. Den har også to sider en for rengjøring og en for foryngende massasje. Hver farge er tilpasset en bestemt hudtype.
FOREO LUNA Go - Den minste av alle børster og er perfekt for turen eller for gymbag. I likhet med LUNA 2 har den både en rengjøringsside og en side for massasje.
FOREO LUNA mini 2 - En mindre versjon av LUNA 2 som er perfekt for deg som reiser mye eller vil spare plass i baderomsskapet. Den har tre forskjellige typer pigger, noe som gjør den egnet for alle hudtyper. Kommer i seks forskjellige farger. Fargene har ingenting å gjøre med funksjonen, i motsetning til LUNA 3, LUNA2 og LUNA går der hver hudtype har en bestemt farge.
FOREO LUNA fofo - Utstyrt med hudsensorer som gjør en analyse av hudens tilstand og automatisk tilpasser rensingen til hudens unike behov. Den har to rengjøringssoner foran og en sensor i 24k gull på baksiden for å måle hudalder og fuktighetsnivå. 
FOREO LUNA Play - En liten rimelig børste som er perfekt for deg som er nysgjerrig på LUNA-serien, men som ikke kan bestemme. 
FOREO LUNA Play Plus - Har lengre levetid og utskiftbart batteri og litt større børstehode enn LUNA Play. 
FOREO rengjøring 
Gjør rengjøringen din med FOREO ansiktsbørste enda mer effektiv med FOREOs Micro-Foam Cleanser som forsiktig fjerner urenheter i dybden mens FOREO rengjøring gir fuktighet til dyp. Når du bruker FOREO rengjøring til FOREO ansiktsbørste, kan du også kombinere det med FOREO Serum Serum Serum som nærer huden din dypt og har en nærende effekt. 
FOREO tannbørste 
FOREO har også tannbørster i sitt sortiment som du kan kjøpe online på Eleven. FOREOs tannbørster tar munnhygienen til nye nivåer sammen med sonisk pulserende kraft og et børstehode med PBT-polymerbørster og myk silikon for effektiv rengjøring. I tillegg holder børstehodet FOREOs tannbørster i hele seks måneder, noe som gjør det til et veldig rimelig alternativ. Silikonbørstehodet på FOREOs tannbørster er også mer hygienisk enn andre tannbørster. 
FOREO UFO
FOREO UFO er en smart ansiktsmaske som lar deg få ansiktsbehandling på bare 90 sekunder. UFO kombinerer avansert hudteknologi med en eksklusiv koreansk maskeformel - for en overlegen ansiktsbehandling på bare noen få sekunder.
LUNA 2 | LUNA go | LUNA Mini 2 | LUNA Play Plus | LUNA fofo | ISSA | Espada | UFO

 
Filter