FOREO

FOREO ble grunnlagt i Stockholm og er et selskap som har en global rekkevidde og en filosofi basert på radikal innovasjon. Gjennom vitenskapelige, faglige samarbeid mellom toppspesialister på FOREO Institute, har de klart å finjustere og kommet fram til en banebrytende metode som vil definere hudpleie i mange år framover.

Ulike størrelser, ulike design for ulike hudtyper - den første rensebørsten for ansikt med T-Sonic ™ pulse gjør huden myk, glatt og ren samtidig som den forebygger aldringstegn! Med myke silikonknopper og pulsering dyprenser den, fjerner døde hudceller og gir en finere, mer skinnende hud. Rengjøring har aldri vært så behagelig!

Oppdater din hudpleierutine med innovasjon fra FOREO 
FOREO er et svensk merke som ble grunnlagt i 2013 med målet om å revolusjonere skjønnhetsverdenen. FOREOs produkter er skreddersydd for å dekke alle behov innen avansert hudpleie. Med 165 priser vunnet i skjønnhetskategorien, innovativ design og teknologi, har FOREOs produkter ført til en rask spredning over hele verden. I dag finner man FOREO i 77 land. 
Alle produktene er laget av kroppssikker silikon som er et ikke-porøst materiale som betyr at bakterier ikke kan trives i det. De er alle også vanntette, brukervennlige og tar din vanlige hudpleierutine til et helt nytt nivå. Uansett etnisitet, alder eller hudtype, har FOREO noe å tilby deg.
FOREO LUNA - FOREOs ansiktsbørster er tilgjengelige i flere forskjellige modeller for forskjellige hudtyper og behov. Mest kjent er den prisbelønte LUNA-serien, som har forskjellige modeller.
FOREO LUNA mini 3 - LUNA mini 3 har ekstra myke silikonknopper som gir skånsom rensing og ansiktsmassasje. Den er liten i størrelse, slik at du enkelt kan ta den med deg på turen eller legge den i treningsbagen din. Mini 3 har lengre silikonpigger som går dypere inn i huden enn alle tidligere LUNA mini-modeller for å gjøre huden renere raskere. I tillegg har den en Glow Boost-modus som renser huden din og gir en glød på bare 30 sekunder
FOREO LUNA 3 - er den mest skånsomme av FOREOs børster og har 30% mykere silikonoverflate enn tidligere modeller. I tillegg til rengjøringsfunksjonen har den også en massasjeside som virker anti-aldring med milde pulsasjoner som reduserer tegn på aldring. LUNA 3 og LUNA 2 er de største børstene.
FOREO LUNA 2 - Akkurat som LUNA 3, er dette den største børsten. Den har også to sider en for rengjøring og en for foryngende massasje. Hver farge er tilpasset en bestemt hudtype.
FOREO LUNA Go - Den minste av alle børster og er perfekt for turen eller for gymbag. I likhet med LUNA 2 har den både en rengjøringsside og en side for massasje.
FOREO LUNA mini 2 - En mindre versjon av LUNA 2 som er perfekt for deg som reiser mye eller vil spare plass i baderomsskapet. Den har tre forskjellige typer pigger, noe som gjør den egnet for alle hudtyper. Kommer i seks forskjellige farger. Fargene har ingenting å gjøre med funksjonen, i motsetning til LUNA 3, LUNA2 og LUNA går der hver hudtype har en bestemt farge.
FOREO LUNA fofo - Utstyrt med hudsensorer som gjør en analyse av hudens tilstand og automatisk tilpasser rensingen til hudens unike behov. Den har to rengjøringssoner foran og en sensor i 24k gull på baksiden for å måle hudalder og fuktighetsnivå. 
FOREO LUNA Play - En liten rimelig børste som er perfekt for deg som er nysgjerrig på LUNA-serien, men som ikke kan bestemme. 
FOREO LUNA Play Plus - Har lengre levetid og utskiftbart batteri og litt større børstehode enn LUNA Play. 
FOREO rengjøring 
Gjør rengjøringen din med FOREO ansiktsbørste enda mer effektiv med FOREOs Micro-Foam Cleanser som forsiktig fjerner urenheter i dybden mens FOREO rengjøring gir fuktighet til dyp. Når du bruker FOREO rengjøring til FOREO ansiktsbørste, kan du også kombinere det med FOREO Serum Serum Serum som nærer huden din dypt og har en nærende effekt. 
FOREO tannbørste 
FOREO har også tannbørster i sitt sortiment som du kan kjøpe online på Eleven. FOREOs tannbørster tar munnhygienen til nye nivåer sammen med sonisk pulserende kraft og et børstehode med PBT-polymerbørster og myk silikon for effektiv rengjøring. I tillegg holder børstehodet FOREOs tannbørster i hele seks måneder, noe som gjør det til et veldig rimelig alternativ. Silikonbørstehodet på FOREOs tannbørster er også mer hygienisk enn andre tannbørster. 
FOREO UFO
FOREO UFO er en smart ansiktsmaske som lar deg få ansiktsbehandling på bare 90 sekunder. UFO kombinerer avansert hudteknologi med en eksklusiv koreansk maskeformel - for en overlegen ansiktsbehandling på bare noen få sekunder.
LUNA 2 | LUNA go | LUNA Mini 2 | LUNA Play Plus | LUNA fofo | ISSA | Espada | UFO

 
Filter