6 steg til en perfekt base på bryllupsdagen

06.05.2018

Enten om du selv skal gifte deg, eller om du er invitert i bryllup så du vil at din base skal være så perfekt som mulig og holde så lenge som mulig, ikke sant? Vi har tips for å oppnå det!

En bra base begynner med bra hudpleie s ørg for å ta godt vare på huden din med fremfor alt, rett rengj øring, serum og ansiktskrem som passer din hudtype. Vil du lese mer om hvordan du forbereder huden din f ør bryllupet så kan du lese om det her!

Forbered huden med primer! Noen sa en gang "it's a crime, not to prime" og vi stemmer i. En alldeles nydelig primer er Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer i nyansen Original. Det bidrar til å gi gl ød og glatter ut hudteksturen for å gj øre porene mindre synlige. Den er lett, transparent og består av lysreflekterende pigmenter som virkelig gir huden en fin gl ød samtidig som huden pleies takket være mais, aprikos, pasjonsfrukt og risolje. Den finnes i flere ulike nyanser for deg som trenger å jevne ut, for eksempel r ødhet eller du som har en oljete hud.

Bruk en foundation som varer! Det gjelder å finne en foundation som f øles lett, ikke kaker seg og varer lenge, det h øres vanskelig ut, men vi har funnet det perfekte produkt. Nemlig Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15, som lenge har vært elsket av kundene, og som gir en feilfri, heldekkende base med en fl øyels matt overflate som varer i opptil 24 timer (!). Den har er kremaktig tekstur og er lett å påf øre, pluss den f øles lett på huden.

Hold din foundation på plass! Dette gj ør du med Cover FX Perfect Setting Powder! Denne lette, talkfrie og ultratransparente l øspudderet bidrar til å holde sminke på plass hele dagen med en jevn overflate uten å bli kakete.

Sett farge og highlight til din makeup! The Balm In The Balm of Your Hand Volume 2 er virkelig en ideell palett for deg som liker å ha alt-i-ett. Her finner du bronzer, rouge, highlighter og øyenskygger i ett.

Hold din makeup på plass! Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal er perfekt for dette. Det er en ultrafin spray, spesielt designet for å tåle effekten av overfl ødig fuktighet og bidrar til å holde sminken på plass hele dagen lang. Spray over ferdig sminke og du er klar!