De resultatorienterte ampullene fra Babor

25.09.2018

Det veletablerte varemerket Babor er det få som ikke har fått med seg. Med et bredt spekter av svært effektive, resultatorienterte og profesjonelle produkter finner du hudpleie som passer til din huds behov. Babor inneholder så mye naturligestoffer som mulig og lite konverseringsmiddel.

Historien om Babor

Allerede i 1956, altså over 60 år siden, ble Babor grunnlagt av biokjemisten Dr. Michael Babor i Tyskland. Dr. Michael Babor produserte sin innovasjon og visjon til dagens legendariske Cleansing System HY-ÖL som ble starten for det som i dag er en av verdens mest kjente og respekterte skj ønnhetsmerker.

Babors kjerne

I kjernen av Babor finner du vitenskap og forskning! Alt skjer i Babors store forskningssenter i Tyskland, alt fra f ørste ide til ferdig produkt, hvor både biomekanikere, dermatologer, fysikere, molekylærbiologer og eksperter jobber sammen for å sikre at Babors produkter oppnår de mest effektive resultatene. Som nevnt tidligere, er Babors produkter designet for å tilfredsstille behovene og hudforholdene til de forskjellige hudtypene for å gi deg og din hud best mulig effekt. For eksempel er alle Babors produkter designet med en tilpasset pH for ikke å forstyrre hudens naturlige balanse og de inneholder aktive ingredienser for å gi raske, effektive resultater, som er holdbare og langvarige.

Babors ber ømte ampuller

Babor er ber ømte for deres effektive, resultatorienterte ampuller som heter Babor Ampoule Concentrates. Disse ampullene kommer som oftest i 7-pakninger (for en ukes kur eller for bruk en gang i uken i 7 uker) i glassampuller. Disse glassflaskene inneholder et veldig effektivt konsentrat og kommer i flere forskjellige varianter for å matche dine spesifikke behov.

Du begynner med å bryte toppen på ampullen ved hjelp av det medf ølgende verkt øy. Derefter helles innholdet i håndflaten og påf øres over allerede rengjort ansikt og hals. Ampullen ser liten ut, men tro oss det holder lenge! Påf ør ved å styke lett og klappe forsiktig inn i huden.

Hvilken Babor-ampull skal jeg bruke?

Har du en sensitiv/reaktiv hud? Da passer Stop Stress deg! Det aktive konsentratet har beroligende, stressreduserende ingredienser for å fremme en styrket hud med bedre motstandskraft og velvære.

Kjennes din hud tr øtt og klam ut? Da er Oxygen Plus ampullen som du får nytte av. Det aktive konsentratet bidrar til å vitalisere, oksygenere og beskytte huden mot ytre påkjenninger, noe som gir huden et optimalt energinivå samtidig som lysreflekterende pigmenter gir huden en vakker gl ød.

Har du en fuktfattig, t ørr og stresset hud? Test da Algae Vitalizer som virker både fuktighetsgivende og rensende. Takket være ingredienser som planktonekstrakter fra brune, gr ønne og blå alger, virker den intens fuktighetsgivende og gir deg maksimal fukt.

Har du en moden/tidlig aldrende hud i behov av anti-age? Da anbefaler vi FP Lift Express Fluid som fremmer økt fasthet i huden samtidig som synligheten av fine linjer og rynker reduseres. Dette konsentratet gir en boostende effekt samtidig som du fremmer cellekommunikasjon. For et ungdommelig utseende!

Hvis du ikke kan bestemme deg, og vil du pr øve flere ampuller? Da anbefaler vi With Love Ampoule Gift Set som inneholder 7 av Babors bestselgende ampuller, så kan du teste hvilken konsentrat som er riktig for deg!

Babor ♥ Milj ø

Babor bryr seg om milj øet og streber etter å være så milj øvennlig som mulig og behandler naturen med respekt. For eksempel blir alt vann filtrert gjennom et avansert system som skiller vann fra oljer og fett. Dette vannet blir så gjenbrukt til andre prosesser som f.eks nedkj øling. Fettet og oljene blir så brent for å generere elektrisitet. Babor er veldig stolt over å sende sine produkter karbonn øytral til sine forhandlere over hele verden, og bruker GoGreen-tjenesten, startet av DHL logistikkfirma. Utslipp som blir generert under transport kompenseres ved å gi st øtte til klimabeskyttendeprosjekter.