Skap spastemning hjemme med FOREO!

01.10.2018

FOREO har siste halve året utvidet sitt produktsortiment med 2 innovative ansiktsprodukter, nemlig rengj øringsb ørsten LUNA fofo og smartmaskeverkt øyet UFO. Sammen utgj ør de en ekte dr ømmeduo for huden! Nedenfor har vi laget en enkel guide for en fuktmettet, strålende og smidig hud som er forberedt til h østen og det kalde været den bærer med seg.

FOREO LUNA fofo

Vi starter med LUNA fofo. Denne revolusjonerende rengj øringsb ørsten for ansiktet hjelper deg med å bli kjent med huden din for å oppnå et skreddersydd resultat. Den er utstyrt med avanserte hudsensorer som analyserer hudtilstanden din i sanntid for å automatisk tilpasse rengj øringsrutinen din etter hudens behov. LUNA fofo passer alle hudtyper og er tilgjengelig i 7 forskjellige farger.

Start med å laste ned FOREOs app (tilgjengelig for iOS og Android), koble LUNA fofo til appen og f ølg instruksjonene for å gj øre din hudanalyse. Bruk en ansiktsrengj øring (bare ikke bruk en rengj øring med korn) sammen med LUNA fofo og på få minutter har huden fått en dyp rensing skreddersydd for din hud. Det neste steget er FOREO UFO!

FOREO UFO

UFO kombinerer spesialtilpassede og aktiverte sheet maskes i mikrofiber, med Hyper-Infusion teknologi (varme, kulde og T-Sonic pulseringer) samt LED-lysterapi for en profesjonell hjemmebasert behandling. UFO er verkt øyet som tar dine 20 minutter med sheet masking til en luksuri øs spabehandling hjemme på bare 90 sekunder.

Den er avansert, men den er også utrolig enkel å bruke. Som LUNA fofo ovenfor bruker du FOREOs app; legg den til, sammen med din UFO og f ølg instruksjonene. Noen minutter senere, og huden din f øles som ny!

Hvis du er ute etter et real fuktboost se her f ør de kommende kalde årstider, UFO Mask H2Overdose en fantastisk maske å satse på. På bare 2 minutter vil huden få maksimal fuktighet og etterlates, myk, jevn og balansert. Den kombinerer en h øykonsentrert blanding av aktive ingredienser, inkludert hyaluronsyre som kan holde opptil 1000 ganger sin egen vekt for å skikkelig fukte huden din, samt Ceramide 3 som opprettholder fuktighetsnivået. H2Overdose er inkludert i Advanced Skin Collection-serien som består av 5 forskjellige varianter.

Kombiner UFO og LUNA fofo, og du har den ultimate hudpleierutinen, skreddersydd spesielt for din hudtype!