Test av bareMinerals Invisible Glow og Invisible Bronze

08.10.2018

@celinastamper tester bareMinerals, Invisible Glow og Invisible Bronze.

Jeg har i samarbeid med Eleven.no fått teste bareminerals sin Invisible Glow og Invisible Bronze.

Så lenge jeg kan huske, har jeg brukt bareminerals sin Originale Foundation i fargen Light. Den er ganske luminous og gj ør at jeg ser gl ødende ut lenge. Det jeg har savnet er litt mer dybde i ansiktet, ettersom jeg bare har brukt foundation og ingen bronzer eller form for contour. Da jeg fant bareMinerals sin Invisible Glow og Invisible Bronze, ble jeg med en gang veldig nysgjerrig på å pr øve dem. Eleven.no var så snille og sendte meg begge, slik at jeg fikk teste dem. Jeg må si jeg er imponert.

  • bareMinerals Invisible Bronze har jeg i fargen Fair to Light og passer meg fint nå mot vinteren. Men hadde jeg vært litt m ørkere, hadde den nok ikke syntes noe særlig. Jeg kunne nok dermed gått for fargen Medium til fordel. Den er veldig lett på huden, slik som "invisible" tilsier. Den er derimot veldig lett å bygge opp slik at du får den etterlengtede skyggen under kinnbena. Selv om den gir en skygge, er den fortsatt gl ødende i fargen, slik som foundationen fra f ør av.

  • bareMinerals Invisible Glow Highlighter i fargen Medium syntes jeg ikke ga like mye glow som jeg ønsket, men jeg ser fortsatt at det er noe der. Fargen er litt peachy med gullstriper innimellom, litt som ansiktsfargen min. Så den gj ør kanskje akkurat som det står den skal gj øre. Det kan godt hende at jeg skulle valgt den lysere highlighterfargen, ettersom det er mulig at den hadde matchet meg enda bedre. Når jeg bruker den sammen med Invisible Bronze, syntes jeg de fungerer veldig fint sammen og de holder huden min fri for olje.

Konsistensen på begge pudderne er lette å blende og jobbe med. Jeg f øler til og med at jeg får en fin "nose contour" , til tross for at det er litt skimmer i dem. Dersom du tar deg tid og jobber med begge produktene, får du en utrolig naturlig look, samtidig som at du får igjen dybden i ansiktet ditt. Så tommel opp, spesielt til Invisible Bronze!

F ølg gjerne bloggen min her @celinastamper