Toppliste: Dette må du ha fra MAC Cosmetics

24.05.2018

Endelig kan du kj øpe det populære, elskede merket MAC Cosmetics hos oss på eleven! Det er ingen hemmelighet at MAC Cosmetics er verdensledende profesjonelle makeup-merke takket være sin fremragende kompetanse innen makeup artistri. De feirer mangfold og individualitet og er virkelig et merke for alle individer!

MAC Cosmetics tilbyr et bredt sortiment innen sminke, hudpleie og sminkeb ørster, og det finnes mange favoritter. Vi tenker imidlertid å forkorte favorittlisten ned til de 11 beste produktene fra MAC. Hvilken er din favoritt?

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid SPF 15

Vi starter med denne ber ømte foundationen, Studio Fix Fluid, som er en veldig moderne foundation. Den har en praktisk pumpefunksjon (veldig hygienisk) og en formel som gir en medium dekning, naturlig matt finish samtidig som den tilbyr SPF 15. Den er ideell for deg som ønsker en myk, jevn og ungdommelig finish - den sitter også på plass i opptil 24 timer!

MAC Cosmetics PRO Longwear Concealer

Denne lette flytende concealer gir deg full dekning med en fresh matt finish. Den holder seg i opptil 15 timer og er ideell for å skjule m ørke ringer, hyperpigmenteringer og ujevnheter i hudtoner. Den er også fri for parfyme og er vannavst øtende!

MAC Cosmetics 217S Blending Brush

En fin makeup starter med godt verkt øy. Som denne b ørsten, den vil raskt bli en favoritt for alle som kj øper den, da den hjelper deg med å legge skygger perfekt, enten det er i pudder eller kremformel. Den har luksuri øse, myke, tette b ørster (100% syntetisk) som er arrangert i oval form, og bidrar til å påf øre perfekt, blende og skyggelegge.

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+

En flott favoritt! Denne lette ansikts misten er fullpakket med vitaminer og mineraler, den er også beriket med gr ønn te, kamille og agurk - for å friske opp og gi en beroligende f ølelse til huden samtidig som du fikserer sminken din. Den er tilgjengelig i flere varianter; En som er relativt duftfri (Original), en med en romantisk roseduft(rose), en beroligende lavendelduft (lavendel) og en som dufter av kremet kokosn øtt (Kokosn øtt). Dette produktet kommer også i en skimrende variant, MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ (Shimmer), som også er fuktighetsgivende og fikserende, men fokuserer også på å gi huden maksimalt med gl ød.

MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish

Dette luksuri øse, fl øyelsmyke pudderet har blitt "bakt" langsomt og har en fl øyelsaktig tekstur som lett glir over huden din. Den kommer i flere nyanser, som alle inneholder gyldne perlemorsskimmer, slik at du enkelt kan lage fine highlight effekter på utvalgte punkter. Den inkluderer også MACs Multi-Mineral Complex og E-vitamin for å virke pleiende på huden.

MAC Cosmetics Amplified Crème Lipstick

Et av de produkter som gjorde MAC så ber ømt! Denne leppestiften, sammen med sine s øsken Retro Matte og Matte, elsket av mange - og vi forstår hvorfor. Just Amplified har en virkelig kremaktig formel, det f øles litt "cushion" -aktig men samtidig intenst med pigmenter for full dekning. Den har en semi-glanset finish og kommer i 20 nyanser, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

MAC Cosmetics Eye Brows Styler

Ikke glem brynene! Eye Browsers Styler gj ør styling av dine bryn lettere. Det er selvspissende (bare vri produktet), vannfast, perfekte pigment og med en spiss slik at du enkelt kan skape en perfekt definisjon for dine bryn. Med denne pennen kan du enkelt etterligne fine hårstrå og gi dine bryn en vakker fylde - den er også fukt og svetteresistens, så du trenger ikke bekymre deg for at øyenbrynet ditt renner bort eller "forsvinner " når du trener. If ølge MAC, varer resultatene i opptil 12 timer!

MAC Cosmetics Strobe Cream

Lastet med kraftfulle planteekstrakter, booster denne quick fiksen din hud ved å trylle bort matt og tr øtt hud! Strobe Cream inneholder næringsgivende vitaminer, en stor dose gr ønn te, skimrende partikler samt antioksidanter for å delvis pleie huden, men fremfor alt gir en myk, fin gl ød. Den er tilgjengelig i flere varianter som passer dine behov; rosa (original), fersken, s ølv, r ød og gull. Du kan for eksempel bruke den på punkter hvor du vil highlighte eller blande med din foundation for ekstra gl ød!

MAC Cosmetics Powder Blush

Sophia, Hudterapeut på eleven, sier: "Beste rougen jeg noensinne har testet!" Denne pudderrougen fra MAC er designet for og av fagfolk. Selv om rougen har intense pigmenter påf øres den jevnt på huden, fester seg lett og gir en naturlig overflate som virkelig sitter hele dagen uten behov for touch-ups.

MAC Cosmetics Prep + Prime Skin

Denne fantastiske primeren har en lett gelformel som jevner ut hudtonen og r ødhet samtidig som du oppnår gl ød. Den gir deg den perfekte basen for at du skal kunne legge foundation/pudder feilfritt og for at sminken skal vare lenger!

MAC Cosmetics Carry-All M·A·C

Sist men ikke minst, trenger du noe for å oppbevare dine MAC-produktene i. Denne stilige, klassiske matt-svarte MAC-pose er laget av nylon (for enkel rengj øring) med svarte detaljer og svart glidelås. Den rommer mange (28x10x15 cm) MAC-produkter og har også et speil i lokket!