Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
395 kr
395 kr
Variant : A18 27 g
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Beskrivelse

A18 Pro Brush – Angled Chiseler Brush HVA DET ER: Anastasia Beverly Hills A18 Pro Brush er en stor, skrå børste med myke naturlige fibre som er ideell for å påføre pudderprodukter for å forme og definere ansiktskonturer. HVORFOR DU VIL ELSKE DET: • Vinklet form gir presis definisjon og passer perfekt inn i ansiktets konturer, slik som kinnbena, kjevelinjen og pannen • Myke, naturlige fibre lar deg påføre og blende pudderprodukter sømløst og er ideell for påføring av konturprodukter • Tettpakkede naturlige fibre gir høy produktoppsamling og gir maksimal uttelling og dekning • Grusomhetsfri Hvordan bruke den: • Bruk denne store, vinklede naturfiberbørsten for påføring av både pudder- og kremprodukter på ansikt og kropp. • Bruk A18 Pro Brush for å lage en dramatisk konturpåføring ved å enkelt glide langs ansiktskonturene med presisjon. Den skrå formen gir maksimal kontroll når du påfører og blender pudder- eller kremprodukter. • Denne tettpakkede, store vinklede børsten er ideell for kroppskonturering. • Konturer sidene av nesen lett ved å bruke den rette kanten på A18 Pro Brush. Produktkoblinger: Contour Powder Kit Powder Bronzer Glow Kits

Artikkelnummer: 113929
Dosering og bruk

SLIK GJØR DU: BRONZER: Definer og fremhev trekkene dine ved å påføre bronzeren langs hårfestet, i tinningene, på kinnbena og langs kjevelinjen. Påfør den lett over hele ansiktet for å skape en naturlig, solkysset look. Ta effekten til neste nivå ved å legge den på nesetippen og langs nesen for å få ekstra definisjon. HIGHLIGHTER: Skap glød ved å påføre den på toppen av kinnbena, neseryggen og nesetippen, innerst i øyekroken, øverst på brynsbenet, på amorbuen og på kragebenet. Påfør flere lag hvis du ønsker sterkere effekt! BLUSH: Fremhev trekkene dine og få naturlig farge i kinnene ved å påføre den midt på kinnene og blende ut mot hårfestet. Du kan også sveipe over neseryggen for å skape en frisk, ungdommelig look. Profesjonelle tips o Spray A23 Pro Brush med Dewy Set Setting Spray når du påfører Highlighter for å skape en intens effekt. o Bland skyggene for å skape din egen farge.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.