Olaplex

Hva er Olaplex
Olaplex er en produktserie som gjenskaper hårets svovelbindinger. Det er svovelbindingene som er skadet når du for eksempel fargestoffer, blekemiddel, bruker varmeverktøy eller børster hardt slik at håret blir svakt og livløst. Den patenterte aktive ingrediensen i Olaplex lover og beskytter håret, i salongen og hjemme mellom behandlinger. Man kan sammenligne den patenterte ingrediensen i Olaplex med en spindelvev, hvor en web med mange tråder er sterkere enn et nett med få tråder. Olaplex hjelper håret med å skape flere tråder. Dermed flytter Olaplex grensene for hva som er mulig å gjøre med et hår uten at det går utover hårkvaliteten.

Det finnes flere forskjellige Olaplex produkter, hvorav noen er beregnet for frisørbehandlinger og andre for hjemmebruk. Olaplex er egnet for alle typer hår, men resultatet er mer synlig på noen hårtyper enn andre. Hvis du bruker varmeverktøy på daglig basis, vil du merke en stor forskjell i hårkvalitet etter litt bruk. I tillegg gjør Olaplex fargeresultatet enda mer fantastisk fordi kjemien i produktet gjør håret sterkere og i bedre stand.

Alle Olaplex produkter er veganske og fri for sulfater, ftalater og gluten. Produktforpakningene er laget av plast samlet opp fra havet.
Olaplex behandling
En Olaplex behandling er en balansert samling av Olaplex sjampo, balsam og spesiell hårkur Olaplex No.3. Hemmeligheten bak denne unike formelen for behandling er at de tre produktene jobber sammen for å få frem det beste i håret ditt. Olaplex hjemmebehandling er den perfekte måten å opprettholde en god hårkvalitet selv etter frisørbesøket. Når du bruker Olaplex, kan du selv bygge opp hårkvaliteten selv for å unngå den verste slitasjen. 
Olaplex behandling hos frisøren
Hos frisøren kan du gjøre en Olaplex-behandling når du gjør en kjemisk behandling (farging, bleking og så videre) eller som en frittstående intensiv behandling. Når du gjør en Olaplex behandling, blir hårets svovelbindinger reparert, noe som betyr at håret får en bedre kvalitet, blir sterkere og blankere. Når håret ditt er sunnere, kan du også gjøre noen behandlinger som ellers har vært umulig, for eksempel å lyse opp håret mye mer uten skade på håret. 
Olaplex hjemmebehandling
Når du gjør Olaplex hjemmebehandling, bruker du Olaplex rett etter sjamponering, men før balsam. Vask håret grundig og la det virke i ca 10 minutter. Hvis du vil, kan du la Olaplex jobbe over natten før du skyller den ut og avslutter med en balsam eller hårkur. 

Det er viktig at du vasker håret grundig slik at de aktive stoffene kan trenge inn i håret. Alle hårprodukter du har i håret må derfor vaskes bort da de legger igjen en film rundt håret og hindre produktet fra å trenge inn.

Tørk også håret med et håndkle før du bruker Olaplex slik at produktet ikke bare skal renne av, men kunne gjøre jobben sin riktig. 
Olaplex sjampo
Som alle andre produkter fra Olaplex inneholder Olaplex shampoo den samme revolusjonerende Olaplex-kjemien for å reparere hårets svovelbindinger og gjenoppbygger håret. Olaplex Shampoo Olaplex No 4 Bond Maintenance Shampoo og balsam Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner kompletterer Olaplex hjemmebehandling No 3 og behandlingene som blir utført hos frisøren. Olaplex sjampo holder sammen svovelbindingene i håret mens du effektivt rengjør håret. Olaplex balsam bidrar også til å holde svovelbindene sammen mens det fukter og myker håret. Håret styrkes og repareres. Det blir også mykt og skinnende igjen.  
Olaplex Bond Smoother No 6
Olaplex Bond Smoother No 6 er en styling leave-in krem som beskytter, styrker, fukter, reparerer, forkorter tørketid og eliminerer krusete hår. Dette konsentrerte og mykgjørende produktet er også ideelt for farget og kjemisk behandlet hår. I tillegg passer Olaplex Bond Smoother No 6 til alle hårtyper og etterlater et silkemykt resultat som varer opptil 72 timer. 
Olaplex Bonding Oil
Olaplex No 7 Bonding Oil er en fjærlett ekstremt konsentrert reparerende stylingolje som gir utrolig glans, styrker, mykgjør og forbedrer kvaliteten på alle hårtyper. I tillegg inneholder oljen varmebeskyttelse. Påfør olje til håndkle tørket hår og stil som ønsket. Mengden du trenger varierer i henhold til lengden og strukturen i håret. Vil du ha virkelig skinnende hår? Bland deretter Olaplex Bonding Oil med Olaplex Bond Smoother No 6. 
Hvilke Olaplex-produkter bør du kjøpe?
Kombiner Olaplex sjampo og balsam med Olaplex No 3 for en fullstendig hårpleie. Prøv også Olaplex Bond Smoother No 6 etter å ha vasket håret ditt, denne mykgjørende kremen forkorter tørketiden og håret blir glatt som silke. Hvis du foretrekker olje i stedet så er Olaplex Bonding Oil No. 7 gull i en flaske for håret ditt. Unn deg selv og håret ditt en veldig god hjemmebehandling med Olaplex - du vil merke forskjellen. 

 

Filter