Vinn skjønnhetsprodukter til en verdi av 6800 kr!

22.03.2018

Snart er det påske og vi feirer ved å gi deg sjansen til å vinne skj ønnhetsprodukter til en verdi av 6800 (!) - bra, ikke sant?

Alt du trenger å gj øre for å konkurrere er: 1. Finn egget som er skjult et sted hos oss og legg det i handlekurven sammen med dine andre produkter. 2. Begrunn hvorfor du b ør vinne i meldingsboksen i kassen og fullf ør kj øpet ditt.

Konkurransen avsluttes den 27/3 og 3 stk vinnere blir kontaktet innen 3/4.

Denne fantastiske gevinsten inneholder produkter fra varemerker som blant annet FOREO, HUGO BOSS, By Terry, CLEAN, Lancôme, Maria Nila, Ole Henriksen, Stella McCartney, Biotherm, Helena Rubinstein, Blithe, Escada, SACHAJUAN, Naobay og Clarins!

Hvilken produkter inngår i denne gevinsten?

Vi starter med hudpleie! FOREO Play Plus som er et utrolig effektivt produkt som smidig og forsiktig renser og eksfolierer huden din med sin ultrahygieniske silikondesign med pulseringsteknologi.

Blithe Patting Water Pack Energy Yellow Citrus & Honey er et banebrytende produkt som gj ør at du ser på konseptet ansiktsmaske i et helt nytt lys. En såkalt "splash mask" som har alle fordelene du vil ha i en maske, det vil si fuktighet, peeling og gl ød, men i stedet for at du må ha den på i de klassiske 20 minutter, så trenger den bare 30 sekunder ved at man sprute den på ansiktet for så å klappe den inn i huden.

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner er et konsentrert ansiktsvann som virker poresammendragende og effektivt reduserer overfl ødig talg, samt forfiner og renser porene - uten å t ørke ut huden.

Helena Rubinstein Force C3 Booster Fluid Resultatet av mer enn 20 års forskning på vitamin C. Denne boosteren påf ører du mellom serum og dagkrem, formulert med 10% rent vitamin C, som bidrar til å gi en frisk og oppl øftende effekt og styrker effekten av annen hudpleie.

Naobay Equilibria Balancing Cream bidrar til å gi en perfekt balansert hud. Den pleier, mykgj ør og tilf ører energi til huden samtidig som den reduserer og forhindrer synlige tegn på aldring.

Vi går videre til hårpleie! her får du Maria Nila Structure Repair Gift Box, En s øt gaveeske med sjampo og balsam fra Maria Nilas Structure Repair-serie spesielt utviklet for t ørt og skadet hår. I esken er det også en deilig håndsåpe med en nydelig duft av frodige sommerenger.

Du får også SACHAJUAN Ocean Mist Volume Shampoo och SACHAJUAN Ocean Mist Volume Conditioner som jobber for å gi håret struktur, volum og styrke.

Over til sminken! Her får du Clarins SOS Primer i nyansen Universal som med en oppfriskende tekstur jevner ut huden og forbereder den til kommende sminke. Universal nyansen gir en nydelig gl ød til huden!

Du få også Biotherm Aquasource Plump & Glow Lips som gir en naturlig rosa farge og bidrar til å stimulere mikrocirkulasjonen for å fremme fyldigere lepper, den bidrar også til en behagelig sval f ølelse takket være derivater fra mynteblader.

Du får også med to mascara, Lancôme Monsieur Big Mascara som gir massevis av volum ved f ørste påf øring, og holder seg på plass hele dagen, samt By Terry Lash Expert Twist Brush Mascara som har en innovativ, dreibar b ørste som kan dreies i begge retninger for å gi deg det perfekte resultat, volum og lengde.

Og dette nydelige puddert By Terry Compact Expert Dual Powder er inkludert, som er et multifunksjonelt pudder som er perfekt for å definere, matte ned og fiksere makeup.

I tilllegg får du mange herlige dufter, som CLEAN Blossom EdP som åpner opp med nydelige noter fra neroli, hyacinth og gul freesia som deretter går inn i et lett og luftig hjerte av appelsinblomst, lilje og magnolia. Duften lander deretter i en sensuell base av musk, sandeltre og notet fra trær som gir duften karakter.

Stella Mccartney Peony EdT åpner opp med mandarin, fresia og lotusblomst som blir et blomstert hjerte av rosa pioen og geranium. I basen finner vi ambra og patchouli. Escada Celebrate N.O.W. EdP åpner med friske noter av ingefær. I et blomsterthjerte finner vi magnolia og i basen kanel, vanilje og tonkab ønne.

Sist men ikke minst (125 ml!!) Hugo Urban Journey EdT! Denne duften åpnes med en energisk toppnote av Himalayan Whorl Flower, hjertet består av intens og aromatisk svart te. I en maskulin base finner vi sandeltre.

Vi håper dere er like så spent som oss over denne premien, den er virkelig fantastisk! Vi ønsker alle som deltar, lykke til!