search

Vilkår for medlemskap i eleven Club

Ansvarlig for medlemskap er eleven AB (org.nr 556594-7529), Brahegatan 9, 114 37 Stockholm, Sverige. Heretter blir eleven AB og dets datterselskaper .som *eleven.no (org.nr 912 673 006) i fellesskap som "eleven"

Denne avtalen gjelder for medlemmer av eleven Club. Utover disse vilkårene gjelder også våre personvernregler og kjøpsvilkår.

Medlemskap

For å bli medlem av eleven Club må du være fylt 18 år, medlemskapet er personlig og knyttes til e-posten du registrerte.

Avgifter

Det er gratis å være medlem i eleven Club.

Hvordan du samler poeng

Du får 2% avkastning på alt du handler hos eleven, hver krone gir derfor 10 poeng. Poengene er gyldig i 12 måneder fra den datoen du mottok dem. Du kan også tjene poeng ved å skrive en produktanmeldelse, hver godkjent vurdering er verdt 500 poeng.

Beregningseksempel: Hvis du kjøper for 100 kr får du 1000 poeng, disse poengene er verdt 2 kr.

Hvordan du bruker poeng

Du bruker poengene dine i kassen ved kjøp. Du kan bestemme slev hvor mange poeng du vil bruke ved hvert kjøp.

Medlemsnivåer

eleven har tre medlemsnivåer med fordeler for deg som elsker skjønnhet. Hvor flere poeng du samler, desto flere og bedre fordeler vil bli åpnet for deg. Medlemsnivåene er basert på ditt totale kjøpsbeløp de siste 12 månedene. Når du som medlem har oppnådd de nødvendige poengene for hvert nivå, oppgraderes du til neste nivå og beholder ditt nye nivå året ut, så vel som neste år. Hvis du ikke oppfyller kravene til medlemsnivået ditt i løpet av året, flyttes du automatisk ned ett nivå (du kan på det meste nedgradere ett nivå per år).

  • Beauty MEMBER
  • Beauty EXPERT
  • Beauty ROYAL

Produktanmeldelser

eleven eier rettighetene til alle produktanmeldelser publisert og forbeholder seg retten til å publisere eller slette dem etter eget skjønn.
En godkjent produktanmeldelse må oppfylle følgende krav:
  • Gi komplette anmeldelse i form av stjerner 1-5 (påkrevd).
  • Ett alias (påkrev, maks 50 tegn).
  • Tittel/Sammendrag (påkrevd, maks 100 tegn).
  • Anmeldelse (obligatorisk, 50 til 500 tegn).
  • Alias og tekst kan ikke inneholde banneord, virke støtende eller bryte mot norsk lov

Ønskelister

Som medlem av eleven Club kan du skape og dele digitale produktlister, heretter kalt ønskelister. eleven har fulle rettigheter til medlemmenes ønskelister og forbeholder seg retten til å bruke disse i ulike statistikk og markedsføringsformål. Imidlertid har våre medlemmer alltid rett til å forbli anonym.

Medlemskapets gyldighet og oppsigelse

Medlemskap er gyldig til en av partene bestemmer seg for å si det opp. Du kan når som helst melde deg ut via din egen profilside eller ved å kontakte vår kundeservice. Ubrukte poeng i eleven Club vil ikke bli betalt ut om kontoen avsluttes.

Endringer i medlemsvilkårene

eleven forbeholder seg retten til å endre vilkårene i eleven Club. Som medlem informeres du en (1) måned på forhånd via e-post om endringer i vilkårene.

Personopplysninger

eleven behandler dine personopplysninger i samsvar med GDPR for å kunne identifisere deg som medlem og for å administrere din medlemskonto. Vi behandler dine personlige opplysninger for å administrere vårt poengsystem til deg, så vel som å gi fordeler og personlige tilbud til deg. Dine personopplysninger brukes også til å markedsføre produkter og tjenester. Dine personopplysninger kan også brukes for å gi deg en personlig tilpasset opplevelse av elevens tjenester i henhold til vilkårene for medlemskapet ditt. Vi behandler også dine personlige opplysninger for å evaluere, utvikle og forbedre elevens tjenester, produkter og systemer. Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge du er medlem av eleven Club.

Kommunikasjon og kampanjer

Kommunikasjon om eleven Club skjer vanligvis via e-post og tekstmelding. Som medlem mottar du personlig kommunikasjon om kampanjer, tilbud, nyheter, produktanbefalinger, inspirasjon og arrangement invitasjoner. For at vi skal kunne oppfylle denne forpliktelsen, analyseres informasjon samlet om deg, som du som medlem har godkjent. Du kan når som helst velge å avstå fra denne typen utsendelse via profilsiden din eller ved å kontakte vår kundeservice.

Force majeure

eleven er ikke ansvarlig for skader forårsaket av lovbrudd, regjering eller myndighets endringer, streik, blokkering, boikott, lockout eller lignende forhold. Forbeholdet gjelder selv om eleven selv tar eller er underlagt slike tiltak. I tillegg er eleven ikke forpliktet til å erstatte skader som oppstår om eleven har vært normalt forsiktig.

Kontaktopplysninger

eleven AS (org.nr 912 673 006)
Telefon: 21 98 43 30

Versjn 1.